Gå till kassa

Valda filter

Form

Tillverkare

Passar för

Material

Tillbehör

Form

24 av 39 produkter
loading... 24 av 39 produkter

Om solglasögon

En accessoar som ger dig det bästa av två världar. Dels ger de dina ögon det skydd de behöver, dels ger de dig en vacker utstrålning. Det finns således ingen accessoar som passar bättre när solen lyser.

I vårt sortiment hittar du billiga solglasögon från de stora varumärkena till priser du har råd med. Vi erbjuder dessutom alltid prisgaranti. När du beställt dina solbrillor vill du så klart ha hem dem snabbt. Vi skickar 95% av beställningarna samma dag som beställningen är lagd. På så sätt kan du ha dina nya solbrillor i brevlådan redan dagen efter.

I vårt sortiment finns det något för alla smaker, solglasögon för dam och solglasögon för herr. Du hittar schyssta solglasögon från sportiga Oakley, tuffa uppstickare från Le Specs och stilbildande från Ray-Ban. Vi har så klart också alla de mest populära formerna som pilot, Wayfarer och klassiskt runda bågar. Oavsett om du är mode- och trendmedveten eller är mer inne på retrospåret så har vi något för dig. Vi har självklart också solglasögon med polariserande glas som passar perfekt att ha i bilen, på båten eller i skidbacken. Och du, missa inte att vi också har solglasögon för barn.

Varför handla hos LensWay?

  • Fantastiska priser
  • Riktigt stort sortiment
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 90 dagar

Vill du ha solglasögon med styrka / slipade? Då kan du handla glasögon och välja tillvalet ”solglas” så att du kan använda dem även om du har synfel. Linser går självklart också att kombinera med solglasögon.