Gå till kassa

   Om LensWay

   Att kunna se är en av livets mest dyrbara gåvor. Att kunna se klart är däremot långt ifrån självklart. Därför finns vi. Vi hjälper dig att enkelt se bättre. Se världen. Se ögonblicken. Se skillnaden.

   Hos oss kan du snabbt och enkelt handla prisvärda optikprodukter av högsta kvalitet. Genom att erbjuda snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och personlig kundservice har vi blivit en av optikbranschens ledande aktörer.

   Sedan starten år 2000 har vi hjälp över en miljon kunder till bättre syn - och vi brinner dagligen för att hjälpa ännu fler!

   Våra produkter

   Lensway erbjuder enbart originallinser från kontaktlinstillverkare, inklusive Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson och CooperVision. Vi lagerhåller nästintill samtliga linser och kan därför skicka 95% av alla linsbeställningar redan samma dag.

   Glasögon- och solglasögonutbudet är också av högsta klass. Du hittar varumärken som Ray-Ban, Oakley och Marc Jacobs till betydligt lägre priser än vad du är van vid. Leveranstiden för solglasögon är redan påföljande dag medan dina optiska glasögon kommer inom en vecka, direkt hem i brevlådan.

   Vår kundservice

   Vår kundservice är flerfaldigt prisbelönt! Så kontakta oss om du har frågor, behöver hjälp med din beställning, vill ha stilråd eller dylikt. Vår engagerade och kompetenta personal finns för just dig!

   Socialt ansvar

   Trots att det anses vara en mänsklig rättighet saknar en tredjedel av världens befolkning fullgod syn eller tillgång till nödvändiga hjälpinsatser. Det är därför som vi på LensWay tillsammans med vår ägare Essilor (genom stiftelsen Essilor Vision Foundation), arbetar för att förbättra synen för miljoner människor. Genom detta initiativ kan vi göra skillnad. För varje par glasögon som du köper från oss skänker vi ett par glasögon till behövande.

   Mer om oss

   LensWay ägs idag av världens ledande tillverkare av glasögonglas, det globala optikföretaget Essilor och verkar på fyra europeiska marknader. Huvudkontoret, inklusive lager och kundservice, finns i Kista strax norr om Stockholm. År 2015 utsågs Essilor som ett av de 50 globala företag som förbättrar världen genom sitt arbete med “Vision for all”.

   Varmt välkommen till LensWay


   För pressfrågor, vänligen kontakta:

   E-mail: press@lenswaygroup.com

   Företagsinformation

   Kundservice

   Mån - tor:
   08.00-20.00
   Fredag:
   08.00-16.30
   Söndag:
   10.00-20.00

   Administration:

   • LensWay BV
   • Org.nr: 27245664

   Postadress:

   • LensWay Group AB
   • Box 1290
   • 16429 Kista

   Besöksadress:

   • LensWay
   • Österögatan 4
   • 164 40 Kista
   Trygg kundkontakt Safe e-commerce