Gå till kassa
   Just nu! Fri frakt vid köp av linser över 699 kr. Ange kod XTRA i kassan.

   Linser

   -

   Här hittar du alla våra billiga linser

   Linser är ett fantastiskt synhjälpmedel. De hjälper dig att se klart på ett bekvämt och smidigt sätt. De ger dig även möjligheten att leva ett mer aktivt och obehindrat liv. Hos oss hittar du billiga linser på nätet för alla synfel och behov. Det spelar ingen roll om du är närsynt, översynt, astigmatisk eller ålderssynt. Vi har kontaktlinser som korrigerar ditt synfel.

   För dig som har brytningsfel eller astigmatism, så hittar du ett stort utbud av toriska linser som korrigerar astigmatism. Våra progressiva linser och multifokala linser är för dig som drabbats av ålderssynthet, som de flesta gör runt 40 års åldern då synen ofta försämras.

   Förutom att vi har linser för alla typer av synfel, så kan du även välja linser som passar dina behov allra bäst. I vårt stora sortiment av linser hittar du endagslinser, veckolinser och månadslinser. Kolla även in våra mest moderna linser som du kan använda dygnet runt, så kallade dygnet runt linser.


   Tryggt att köpa linser på nätet hos LensWay


   Hos LensWay finns det helt enkelt linser för alla. För att du ska kunna känna dig trygg med att köpa linser online till ett bra pris så erbjuder vi dessutom prisgaranti på alla våra kontaktlinser. Det vill säga om du hittar dina kontaktlinser billigare någonstans så matchar vi det priset.

   Att få hem sina kontaktlinser snabbt är för många väldigt viktigt. Vi skickar 95% av beställningarna samma dag som de är lagda. Du kan därför räkna med att ha dina linser i brevlådan redan dagen efter du gjorde din beställning.