Gå till kassa

  Valda filter

  Typ

  Varumärke

  Typ

  Tillverkare

  Optikkedjornas varumärken

  Tillbehör

  20% på linser och tillbehör

  Typ

  24 av 86 produkter
  loading... 24 av 86 produkter

  Om endagslinser

  Endagslinser är som namnet antyder linser designade till att användas under en dag. Det finns en mängd fördelar med att välja endagslinser. Framförallt är de det naturliga valet för dig som inte vill lägga så mycket tid och kraft på själva hanteringen av dina linser. Med endagslinser slipper du nämligen all form av rengöring och skötsel, du bara kastar dina linser när du är klara med dem för dagen. Enklare och smidigare blir det helt enkelt inte att använda linser. Det finns dessutom flera hygieniska fördelar med endagslinser, en viktig är att du genom att byta linser dagligen kraftigt minskar risken för irritationer i ögat. De flest experter är överens om att ju oftare du byter linser desto bättre. Det är också därför som endagslinser ofta rekommenderas till allergiker.

  Varför välja endagslinser?

  Du får sätta in nya fräscha linser varje dag. Så sluta fundera på om linserna behöver rengöras eller förvaras på något särskilt sätt. Snabbt och enkelt!

  Dina linser kommer ha mindre beläggningar, vilket minskar risken för irritationer i ögat. De behöver nämligen ingen typ av skötsel eftersom du byter dem varje dag.

  Du behöver inte fundera över hur gamla de är eftersom du tar ett nytt par varje dag. Vilket innebär en mindre grej du behöver hålla koll på i vardagen.

  Endagslinser är mer hygieniska än andra linser. Det beror på att de ligger i en sluten förpackning tills dess att de används.

  Endagslinser kostar bara när du väljer att använda dem. Det blir speciellt fördelaktigt för dig som använder linser sällan och för dig som varvar linser med glasögon.

  Beroende på ditt användande kan endagslinser även vara det mest ekonomiska alternativet. Du som använder linser på en mer sporadisk basis, spar pengar på att välja endagslinser framför månadslinser eller veckolinser. Eftersom du då bara betalar för tiden du bär. Endagslinser är också att föredra om du har en aktiv livsstil, du kanske idrottar eller spenderar mycket tid på resande fot? Med endagslinser får du helt enkelt friheten att leva ditt liv som du vill.