Gå till kassa
   London Retro

   London Retro

   Det livliga 60-talet – förknippat med en baby boom, The Beatles och en explosion av stil. London Retro är unisexkollektionen som tar det ikoniska modet från 60-talets London och återupplivar det i nya, unika former, perfekta för dagens glasögonmode.
   Marie Serneholts favoriter

   Marie Serneholts favoriter

   Highgate i färgen Black Crystal – svarta bågar i en lite avrundad rektangulär form. Den genomskinliga färgen på innerramen ger en lättare, modernare look och gör att dessa glasögon passar till alla tillfällen.

   Lucas i färgen Matte Tortoise – matte havannafärg i lätt, rektangulär form som vackert klär ansiktet för en elegant, sofistikerad look.

   Charlie i Light Tortoise – runda bågar i havannafärg. Näsbryggan är rak för en modern twist på en klassisk båge.

   Prisvärt glasögonmode

   Prisvärt glasögonmode

   Tidlös elegans med en modern twist är vad du får med ett par bågar från denna kollektion, allt till högsta kvalitet och för en prisvärd summa. Välj bland ikoniska pilot- och runda bågar i stilfull, tunn metallram, eller rundade, rektangulära acetatbågar i klassisk tortoise, svart eller genomskinliga gråa nyanser.

   Förstärk din personliga stil

   Förstärk din personliga stil

   Vi återupplivar ofta mode för att skapa vår egen historia. Med ett par glasögon från London Retro kan du låta din personliga stil skina. Kollektionen skapades i London vilket ger bågarna sin autentiska, unika stil, med former och färger som passar de alla ansikten.