Gå till kassa
   Buy One, Give One

   Buy One, Give One

   Visste du att en tredjedel av världens befolkning saknar tillgång till den synkorrigering de behöver? Det är 2,5 miljarder människor. Enligt WHO kan 80% av alla synfel förebyggas eller botas med rätt hjälpinsatser. När det går att göra skillnad, vill vi göra skillnad. Genom Buy One, Give One kan du donera ett par glasögon när du köper ett par hos oss. Det kostar dig ingenting, tar bara några klick och sen har du höjt en persons möjligheter i livet avsevärt.
   Hur donerar jag glasögon?

   Hur donerar jag glasögon?

   Det är enkelt. Köp dina glasögon som vanligt. Efter du har slutfört din order, kommer du till en ny sida där du har möjlighet att välja att donera ett par glasögon. Du får då välja vilken världsdel du vill donera dina glasögon till eller om du vill att de skickas dit där behovet är som mest.
   Gör skillnad på riktigt

   Gör skillnad på riktigt

   Synen är ett av våra viktigaste sinnen som bland annat ger oss möjligheten att läsa, lära, arbeta och njuta av livet. Vi ser det som en mänsklig rättighet att kunna se. Det är därför vi, tillsammans med stiftelsen Essilor Vision Foundation, är så stolta att kunna presentera vårt globala hjälpprogram Buy One, Give One. Du köper ett par glasögon från oss och donerar ett par glasögon till en behövande världsdel, utan någon extra kostnad för din del. Det är en liten hjälpinsats som gör stor skillnad.
   Vill du hjälpa till?

   Vill du hjälpa till?

   Nästan 5000 glasögon donerades 2019 och tusentals glasögon fortsätter att doneras varje månad. Vi vill passa på att tacka dig för att du hjälper oss att göra skillnad. Genom att handla dina glasögon hos oss bidrar du till att underlätta livet för fler människor som också lider av synfel.