Gå till kassa
   LENSWAY
   Utförsäljning! 50% på ännu fler bågar >>

   50% rabatt på utvalda bågar. Båge och basglas ingår i rabatten. Gäller så långt lagret räcker t.o.m. 1/8.

   Dessutom har vi upp till 50% på alla linser, så passa på!

   - Avståndsglasögon fr. 99 kr<br>- Progressiva fr. 999 kr

   Glasögon behöver inte vara dyrare

   - Avståndsglasögon fr. 99 kr
   - Progressiva fr. 999 kr

   Till alla bågar

   LIVESHOPPING

   Se våra senaste kollektioner och lär dig allt om
   hur du köper glasögon online.

   Se eventet
   Collections | LensWay

   Tidlösa klassiker

   från C.Jacobsen
   Se kollektion

   Mät din gamla båge

   Mät från ena skruven till den andra enligt bilden för att få fram rätt mått.

   Storlekguide

   XS 109-117 mm
   L 134-141 mm
   S 118-125 mm
   XL 142-150 mm
   M 126-133 mm

   Glasögon

   -

   Köp prisvärda glasögon på nätet hos LensWay

   Glasögon är så mycket mer än bara ett synhjälpmedel. Glasögon är lika mycket en modeaccessoar som ger dig stil och karaktär. Helt enkelt en perfekt kombinationen av mode och funktion. I vårt sortiment av glasögonbågar hittar du prisvärda glasögon för dam och herr i flera olika former och modeller, som till exempel runda glasögon, pilotglasögon, wayfarer glasögon och många fler.

   Hos LensWay kan du köpa flera olika typer av glasögon. Du kan välja mellan enkelslipade glasögon, progressiva glasögon, terminalglasögon och läsglasögon. Så beroende på ditt synfel och dina behov så har vi något som passar dig. När du beställer dina glasögon kan du även göra flera tillval beroende på ditt behov. Du kan bland annat välja till solglas eller polariserande solglas om du önskar köpa solglasögon med styrka. När det kommer till ytbehandling av dina glasögon har vi också olika alternativ. Du kan bland annat köpa glasögon med blåljusfilter när du väljer tillvalet Blue Cut. Detta innebär att dina glasögon skyddar mot blått skadligt ljus från digitala skärmar som till exempel datorskärmar och mobiltelefoner.

   När du köper glasögon online hos oss så kan du dessutom känna dig trygg i vetskapen om att allt ingår. Båge, glas för ditt synfel, fodral och hårdhetsbehandling är nämligen alltid inkluderat i priset. För att du ska känna dig trygg med att köpa glasögon på nätet har vi även en nöjdhetsgaranti. Den gör att om du inte är hundraprocentigt nöjd med dina glasögon kan du ångra ditt köp i upp till 3 månader. Våra glasögon har även en 2 års produktgaranti som skyddar dig mot fabrikationsfel. Om du sedan skulle undra över något så finns vår prisbelönta kundservice där för dig. Att köpa prisvärda glasögon på nätet blir helt enkelt inte tryggare än hos oss. Beställ dina nya glasögon hos LensWay idag!