Gå till kassa
  20%
  Sensitive Eyes

  Sensitive Eyes

  Linsvätska 240 ml - Bausch & Lomb

  40 kr32 kr

  Specifikation

  Tillverkare
  Bausch & Lomb
  Linstyp
  Linsvätska
  Förpackningsstorlekar
  240ml, 355ml
  Konserveringsmedel
  DYMED
  Innehåll
  En steril, isoton, buffrad lösning som innehåller borsyra, natriumborat, kaliumklorid, natriumklorid, disodium edetate och konserverad med DYMED (polyamonopropyl biguanid) 0,00003%.
  Hållbarhet öppnad förpackning
  6 månader
  Etui medföljer
  Nej

  Mer om produkten

  Sensitive Eyes Saline är en saltlösning från Bausch & Lomb som sköljer dina linser innan isättning.

  Sensitive Eyes Saline Saltslösning från amerikanska Bausch & Lomb kan användas för sköljning av alla typer av linser. För dig som använder en peroxidvätska som linsvätska är Sensitive Eyes Saline Saltslösning ett naturligt komplement.

  Denna prisvärda saltlösning är alltså avsedd för sköljning av dina kontaktlinser. Sensitive Eyes Saltlösning är en steril, isoton buffrad, lösning som är konserverad med det unika konserveringsämnet DYMED. Vilket resulterar i en mild saltlösning som är pH-balanserad för känsliga ögon. Sensitive Eyes Saline Saltlösning innehåller också kalium som är ett naturligt ämne i tårfilmen.

  Med sitt låga pris är Sensitive Eyes Saline Saltlösning ett svårslaget komplement för dig som använder en peroxidvätska som linsvätska. Om du är ute efter en linsvätska som bara sköljer dina linser är Sensitive Eyes Saline Saltlösning nämligen ett väldigt prisvärt köp.

  Observera att Sensitive Eyes Saline Saltlösning endast är för sköljning av kontaktlinser, inte till förvaring eller desinfektion.Hantering:

  Tvätta och skölj alltid händerna innan du hanterar dina linser. Flaskan ska alltid vara väl sluten då den inte används. Öppnad förpackning ska förbrukas inom 6 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

  Produktbetyg