Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Round Metal RB3447-112Z2 50

Ray-Ban

Ray-Ban
"Runda glas är utan tvekan trendiga som bara den. Ett måste för den moderiktige."
Ray-Ban
  • Round Metal RB3447-112Z2 50 thumbnail
  • Round Metal RB3447-112Z2 50 thumbnail
  • Round Metal RB3447-112Z2 50 thumbnail

1695 kr995 kr Rek. pris:1730 kr

(1 betyg)

Produktbetyg

(1 betyg)

5.0
1

Jättesnygga och snabb leverans

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
129 mm
Glasbredd:
50 mm
Glashöjd:
46 mm
Näsbrygga:
21 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Metall
Färg:
Gold
Glasens färg:
Pink Mirror
Polariserande
Ja
Glasses Measurements

Mer om produkten

Ray-Ban Round Metal är solglasögon som ger dig stjärnornas look

Från legendariska Ray-Ban kommer den läckra Round Metal. Med sin vackert ovala design är det här solglasögon som är både retro och framtid. Och många är de legendariska musiker som burit den här designen. Inspirationen har främst tagits från 60-talets stora alternativa rörelse och bågen utstrålar individualitet med den tidens frihetssträvan. Så om du vill se ut som en rockstjärna, är det här solglasögon du bör titta närmare på.

Round Metal är dessutom lika bekväma att bära som de är tjusiga att se på. En böjd brynbåge, justerbara nässadlar och tunna metallskalmar med skalmändar av plast som vilar bekvämt bakom öronen garanterar hög komfort. Ray-Ban är också kända för deras glaslinser av högsta kvalitet. Round Metals runda glaslinser är inget undantag. De skyddar dina ögon med både stil och finess.

Att många av Ray-Bans klassiska modeller bara blir mer populär för varje år som går är ingen tillfällighet. Solglasögon som Round Metal är tidlösa i sin framtoning. Och lika trendiga år efter år. Vilket gör att det är svårt att hitta ett bättre köp än Round Metal.

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image