Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Clubmaster RB3016-W0366 51

Ray-Ban

Ray-Ban
"Vem behöver tidsmaskiner när man kan stoltsera med de här snygga retrobågarna?"
Ray-Ban
  • Clubmaster RB3016-W0366 51 thumbnail
  • Clubmaster RB3016-W0366 51 thumbnail
  • Clubmaster RB3016-W0366 51 thumbnail

1495 kr995 kr Rek. pris:1500 kr

(4 betyg)

Produktbetyg

(4 betyg)

3.8
4

FIna, men skalmen sitter aning löst så att de har en tendens att åka ned. Önskar att man kunde få välja storlek. Blir retur.

Dem e fin

ja tycka de e bra

Omfg dem är bäst

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
144 mm
Glasbredd:
51 mm
Glashöjd:
43 mm
Näsbrygga:
21 mm
Skalmlängd:
145 mm
Material:
Plast
Färg:
Mock Tortoise/Arista Crystal
Glasens färg:
G-15XLT Green
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

Tidlös retro-modell från Ray-Ban som ger en klassiskt intellektuell look. Designen är starkt förknippad med 60-talets medborgarrättskamp och den rebelliska anda som då förändrade världen. Den ovala formen tillsammans med de kurviga linjerna ger en design som andas klass.

På den här utgåvan av RB3016 Clubmaster är skalmar och frontens överdel i brunmelerat acetat medan frontens underdel och näsbrygga är guldfärgad metall. Ray-Bans klassiska logga är givetvis stilenligt placerad på ovandelen av det högra glaset.

Denna modell har storlek M-L (51).

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Denna modell har storlek M-L (51).

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image