Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Wayfarer RB2140-901 50

Ray-Ban

Ray-Ban
"Legendariska klassiker. Det räcker nästan så."
Ray-Ban
  • Wayfarer RB2140-901 50 thumbnail
  • Wayfarer RB2140-901 50 thumbnail
  • Wayfarer RB2140-901 50 thumbnail

1495 kr995 kr Rek. pris:1500 kr

(2 betyg)

Produktbetyg

(2 betyg)

3.0
2

Trasig lins

Beställde klockan 12 en söndag och hade varan hos mig kl 10.00 på Måndagen, absolut bästa leveransen jag upplevt!

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Mått & Specifikationer

Bredd:
142 mm
Glasbredd:
50 mm
Glashöjd:
37 mm
Näsbrygga:
22 mm
Skalmlängd:
150 mm
Material:
Plast
Färg:
Black
Glasens färg:
G-15XLT Green
Polariserande
Nej
Glasses Measurements

Mer om produkten

RB2140 Wayfarer är sannolikt de mest legendariska solglasögon som världen någonsin skådat.

RB2140 Wayfarer från den stilbildande glasögontillverkaren Ray-Ban är klassikernas klassiker bland solglasögon. Med sin distinkta front och elegant skulpterade skalmar utgör RB2140 Wayfarer själva sinnesbilden för vacker och tidlös formgivning. Det är den banbrytande designen som tillsammans med historien gjort RB2140 Wayfarer till en evig symbol för ungdom, stil och kreativitet.

Kalendern visade 1952 när RB2140 Wayfarer först såg dagens ljus. Det dröjde sedan inte länge innan flera av Hollywoods största namn kunde ses i dessa stilfulla solglasögon. RB2140 Wayfarer markerade även ett skifte på marknaden mot glasögon tillverkade av plast, en marknad som tidigare dominerats glasögon tillverkade av metall. Med RB2140 Wayfarer skapade Ray-Ban ett par solglasögon som lycktas med bedriften att locka mängder med nya beundrare i över 60 år. Det handlar i grunden om ett tidlöst hantverk, RB2140 Wayfarer är lika bekväma att bära som designen är vacker.

RB2140 Wayfarer är självfallet också utrustad med glas som skyddar dina ögon mot solens farliga UV-strålning. De något tårformade glasen är också läckert mörktonade. Ray-Bans klassiska logga är givetvis stilenligt placerad på utsidan av skalmarna och på det högra glaset. Passa på att köpa dina RB2140 Wayfarer här på LensWay och få branschens bästa service på köpet.

Den här utgåvan av RB2140 Wayfarer är svart med gröna glas. Ray-Bans klassiska logga är givetvis stilenligt placerad på utsidan av skalmarna och på det högra glaset.

Denna modell har storlek M (50).

Det finns inget mer legendariskt namn än Ray-Ban när vi pratar solglasögon. Ray-Ban brukar ofta omnämnas som ”Kings of cool” och det är inte svårt att förstå varför. Ikoniska solglasögon som Ray-Ban Aviator och Ray-Ban Wayfarer utgör själva sinnesbilden för vad tidlöst cool design är. Det handlar om solglasögon som är så mycket mer än bara ett par solglasögon, de representerar en hel livsstil. Ray-Ban blev nämligen tidigt det naturliga valet för rockstjärnor och filmstjärnor. Stilbildande artister som Bob Dylan och Marilyn Monroe kunde ofta ses i solglasögon från Ray-Ban. Det fantastiska med Ray-Ban är att de också bara blir mer populär för varje år som går. Solglasögon från Ray-Ban är idag mer trendiga än någonsin förut.

Passform

Gör så här för att välja en båge som passar just dig:

  • Mät bågens bredd Börja med att mäta bredden från skalm till skalm på din nuvarande glasögonbåge.
  • Sortera bågarna på rätt storlek Alla glasögonbågar på vår hemsida är sorterade i storlekarna S (bredd under 128mm), M (bredd mellan 128-137mm) och L (bredd över 137mm).
Glasses fit image