Gå till kassa
   Underlätta vardagen med linser

   Underlätta vardagen med linser

   Det är viktigt att fortsätta göra det man älskar, även i dessa tider när vi måste spendera mer tid hemma. För många av oss har våra vardagsrutiner ändrat på sig och vi har hittat fler sätt att hålla motivationen uppe, vare sig det är genom att koppla av till en bra serie eller att satsa mer på att aktivera kroppen. Låt dina linser göra vardagen lite lättare. Här kommer några tips från oss.
   Linser för en digital vardag

   Linser för en digital vardag

   Nu när vi spenderar mer tid framför våra digitala skärmar är det viktigare än någonsin att tänka på våra ögon. Många jobbar långa timmar framför datorn, för att sedan koppla av med mobilen eller TV:n när dagen går mot sitt slut. ACUVUE® OASYS 1-Day with HydraLuxe™ är utrustad med tårliknande molekyler, inspirerade av våra naturliga tårar, som hjälper dig med komfortabelt linsbärande från morgon till kväll, även när du sitter framför en skärm. Till ACUVUE® OASYS
   Håll fokus med linser

   Håll fokus med linser

   Yoga är en bra motionsform som vi dessutom kan göra hemifrån, själva eller genom gruppsamtal i videoformat. Linsanvändning och yoga går hand i hand. Linser hjälper dig hålla fokus samtidigt som du slipper oroa dig för att dina glasögon åker ner eller är i vägen i olika övningar.
   Prestera bättre med linser

   Prestera bättre med linser

   Två andra sätt att aktivera kroppen utan att komma i kontakt med andra är jogging och cykling. Även i dessa sporter kan du till fördel använda linser, då du exempelvis får ett större synfält, jämfört med glasögon. Därför är linser ett tryggt och populärt alternativ när du är ute och springer eller cyklar. De är även perfekt kompatibla med hjälmar. Med linser slipper du tänka på att de blir immiga, något som gärna händer såhär års.