Gå till kassa
   Säg nej till torra ögon

   Säg nej till torra ögon

   I dessa tider är det viktigt att fortsätta göra det man älskar, och för att kunna göra det behöver du ett par linser som hjälper dig i alla tillfällen. Nu har du chansen att testa en av våra mest avancerade premiumlinser på marknaden. ACUVUE® OASYS 1-Day with HydraLuxe™ är endagslinsen som är speciellt framtagen för digitalt användande och för att klara av en aktiv livsstil. Beställ hem 2 stycken 5-pack gratis och upplev fördelarna. Det enda du behöver stå för är frakten.
   Högpresterande komfort

   Högpresterande komfort

   ACUVUE® OASYS 1-Day with HydraLuxe™-teknologi är speciellt utformade till att klara av krävande dagar och utmanande miljöer. Endagslinserna är utrustade med tårliknande molekyler som hjälper till att motverka torra och trötta ögon, perfekt för en aktiv livsstil och om du använder digitala skärmar under dagen. Linsernas komfort presterar hela vägen fram till slutet av dagen för en fantastisk synupplevelse.
   Testa hemma i 5 dagar

   Testa hemma i 5 dagar

   Det är superenkelt att testa dessa kontaktlinser. Du fyller bara i dina linsstyrkor precis som vanligt och priset dras av i kassan. Sen får du hem dem till brevlådan eller närmaste postombud. Två 5-pack räcker i 5 dagar. Med andra ord är det bara att uppleva fördelarna med ACUVUE® OASYS 1-Day with HydraLuxe™!

   Disclaimer:
   Vi rekommenderar alltid besök hos optiker vid byte av kontaktlins. Frakt tillkommer på 49 kr när du beställer 2 stycken 5-pack. Gäller 2 boxar per kund.