Gå till kassa
20%
Oxysept 1-Step

Oxysept 1-Step

Linsvätska 300 ml - Abbott

125 kr100 kr

Specifikation

Tillverkare
Abbott
Linstyp
Linsvätska
Förpackningsstorlekar
300ml
Konserveringsmedel
Nej
Hållbarhet öppnad förpackning
Öppnad flaska ska användas inom 60 dagar.
Etui medföljer
Ja

Mer om produkten

Oxysept 1-Step - en effektiv rengöringslösning

Oxysept 1-Step är en effektiv linsrengöringsvätska som rengör och desinficeras alla sorters linser. I förpackningen finns dels en rengöringslösning, men också neutraliseringstabletter. Så här använder du produkten:

1. Häll i vätskan i det medföljande linsetuiet och lägg ner en tablett tillsammans med dina linser.

2. Efter 6 timmar är neutraliseringsprocessen avslutad och peroxidlösningen har förvandlats till en saltlösning. Om vätskan är färglös innebär det att ingen tablett har tillsatts eller att den inte lösts upp. Är den istället rosa innebär det att en tablett tillsatts i vätskan. När linserna är desinficerade och peroxidlösningen har neutraliserats kan du sätta i dem i dina ögon.

3. Njut av rena och bakteriefria linser!

OBS. Var noga med att aldrig sätta i linserna direkt i ögat innan lösningen har neutraliserats då det kan leda till ögonskador. Om du får oneutraliserad lösning i ögat bör du genast ta ur linsen och skölja dina ögon med vatten eller saltlösning.

Produktbetyg

(0 betyg)

Den här produkten har ännu inte betygsatts.

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.