Gå till kassa
   LensWay LAB Store

   LensWay LAB Store

   Gratis kontaktlinstillpassning av ACUVUE®-kontaktlinser

   9 maj – 24 juni slår vi upp dörrarna till LensWay LAB Store för gratis kontaktlinstillpassning av vår optiker*. Se våra kontaktuppgifter nedan för att boka din tid!

   För dig som vill prova alla våra glasögon på plats, och få hjälp av våra professionella rådgivare, är LensWay LAB Store är öppet som vanligt.   Är det dags att förnya din look? Välkommen till LensWay LAB Store! Här kan du prova alla våra glasögon på plats och få hjälp av våra professionella rådgivare.

   Vi hjälper dig hitta rätt färg och form på dina nya bågar och vilken tjocklek på glas som skulle passa just din syn bäst. Vi kan även hjälpa dig fylla i ditt recept på vår hemsida.

   Har du inget ett recept? Inga problem. Om du redan har ett par enkelslipade glasögon som du ser bra i kan vi mäta styrkorna i dina nuvarande glas och skapa ett recept åt dig.


   Adress:
   Österögatan 4, Kista (Stockholm)

   Öppettider:
   Söndag – Torsdag: 10:00 – 18:00


   Avvikande öppettider:
   9 juli – 15 augusti: sommarstängt


   Gratis synundersökning och linstillpassning

   Just nu erbjuder vi gratis synundersökningar för glasögon och linstillpassning. Kontakta oss för att boka en tid!

   Söndag – Torsdag: 10:00 – 18:00


   Kontakta kundservice för att boka tid. Ring eller chatta för snabbast hantering!
   Tel: 020-23 20 20 / labstore@lensway.se

   *Optikern gör en klinisk bedömning om ACUVUE® är ett bra val för dina ögon. LensWay Group står för fria synundersökningar, samt återbesök. För mer information om korrekt användning, skötsel och säkerhet, prata med din ögonspecialist och läs bruksanvisningen på ACUVUE®-hemsidan www.acuvue.se.