Föråldrad webbläsare
Du använder en föråldrad webbläsare som inte stöds av den här sidan. Var vänlig uppgradera till en mer modern webbläsare som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Cleari

Kosmetisk ögondroppe - Cleareyes

Cleari by Cleareyes

129 kr

(0 betyg)

Produktbetyg

(0 betyg)

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.

Specifikation

Tillverkare
Cleareyes
Linstyp
Kosmetisk ögondroppe
Konserveringsmedel
Nej
Innehåll
Nafazolinhydroklorid, bensalkoniumklorid-lösning, borsyra, borax, dinatriumedetat och renat vatten.
Hållbarhet öppnad förpackning
1 månad

Mer om produkten

Cleari från Clear Eyes är receptfria kosmetiska ögondroppar.

Cleari är kosmetiska ögondroppar som får dina ögon att se piggare ut. De innehåller ämnet Nafazolinhydroklorid som drar ihop de röda blodkärlen på ögats yta och minskar rodnad och svullnad. På så sätt lindrar de snabbt röda ögon. Cleari verkar inom någon minut och effekten varar i minst 3 timmar.

OBSERVERA: vi rekommenderar att du inte använder Cleari tillsammans med linser eller om du har torra ögon.

Cleari ger dokumenterat snabb effekt. Vilket är bra vid många tillfällen. Du kanske har varit på en fest dagen före och ögonen blivit lite röda? Med hjälp av Cleari får du då snabbt vita ögonvitor igen, och ser därmed piggare ut. De suddar bort nattsuddet ur dina ögon.

Användning

Cleari skall inte användas längre än 7 dagar och om du använder kontaktlinser måste dessa tas ut innan användning, vänta 20 minuter efter att du tagit Cleari före du sätter in linserna igen. Vi rekommenderar att du läser bipacksedeln noga innan användning. Mer information på FASS.se.

Dosering: Vuxna och barn från 12 år och äldre. Den rekommenderade dosen är en eller två droppar i varje öga, två eller tre gånger om dagen. Den här produkten är endast avsedd för periodisk eller tillfällig användning när du har problem med irriterade eller röda ögon. Cleari ska inte användas vid ögontillstånd som uppvisar ständig rodnad, smärta eller synrubbningar. Kontakta läkare vid dessa tillstånd.