Gå till kassa
20%
Blink contacts

Blink contacts

Komfortdroppar 10 ml - Abbott

79 kr63 kr

Specifikation

Tillverkare
Abbott
Linstyp
Komfortdroppar
Förpackningsstorlekar
10ml flaska
Konserveringsmedel
OcuPure®-konserveringsmedel
Innehåll
Natriumhyaluronat 0,15%, OcuPure® ™ 0,005% -konserveringsmedel, Kaliumklorid, Natriumklorid, Boratbuffert, Magnesiumklorid, Renat vatten
Hållbarhet öppnad förpackning
45 dagar

Mer om produkten

Blink contacts är högeffektiva ögondroppar som lindrar och fräschar upp torra, trötta ögon.

Blink contacts från Abbot Medical Optics är ögondroppar som effektivt smörjer och återfuktar torra ögon. För dig med linser som kämpar med irriterade ögon är Blink Contacts ett utmärkt alternativ. Blink contacts använder ögonens naturliga återfuktningssystem för att snabbt lindra dina ögon, effekten är dessutom långvarig. De innehåller natriumhyaluronat som ingår i ögats naturliga tårfilm och fungerar så snillrikt att varje gång du blinkar återfuktas dina ögon. Blinkningen är nämligen kroppens naturliga sätt att återfukta ögonen och motverka torrhet.

För människor som bär kontaktlinser är den naturliga återfuktningen inte alltid tillräcklig, då är Blink contacts en riktig räddare i nöden. Blink contacts är speciellt utformade för kontaktlinsanvändare och fungerar med alla typer av kontaktlinser. Du behöver inte heller ta ut linserna för att applicera. Bara droppa lite Blink contacts på dina ögon för att snabbt återfå en fräsch känsla.

Ett hälsosammare linsbärande är nu alltså bara en Blink Contacts bort, med dessa högpresterande ögondroppar är dina torra ögon snart bara ett minne. Blink Contacts har en mjukt silkeslen konsistens som erbjuder komfort av finaste sort. Det här är ögondroppar som på ett ögonblick ger dig enastående komfort och ökad bekvämlighet.

Blink Contacts kommer i två olika förpackningar. Den ena är behändigt förpackad i en flaska på 10 ml och innehåller konserveringsmedlet OcuPure. Den andra levereras i en förpackning med 20 stycken engångsförpackningar (pippetter) innehållandes 0.35 ml. Den versionen innehåller inget konserveringsmedel.m 45 dagar. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

Dosering och användning:

Placera 1 eller 2 droppar i ögat efter behov och blinka flera gånger för att skölja ögat. Kan användas så ofta det behövs. Kan användas med alla typer av kontaktlinser, utan att du behöver ta ut linserna först. För extra komfort, placera 1 eller 2 droppar på varje lins innan de sätts in.

Öppnad flaska ska förbrukas inom 45 dagar. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

Produktbetyg

(0 betyg)

Den här produkten har ännu inte betygsatts.

0.0
0

Betygsätt  * 

Betygsätt (1-5)
Fyll i alla uppgifter

Ditt omdöme kommer att publiceras med ditt förnamn och första bokstaven i ditt efternamn, ingen annan information som kan kopplas till dig syns. Det är inte tillåtet att inkludera person- eller kontaktuppgifter eller något material som kan uppfattas som stötande. Det är inte heller tillåtet att inkludera länkar eller hänvisningar.